Tafels & Stoelen

Klapstoelen

Deze basis klapstoel hebben wij in het grijs, bordeaux en groen. Gemakkelijk in gebruik en snel verplaatsbaar. Deze klapstoel is ideaal voor gelegenheden waar de indeling van de ruimte meerdere malen verandert.

Terrasstoelen

De ideale stoel! Licht elegant en stapelbaar. De stoel is gemaakt van kunststof en daarom makkelijk buiten te gebruiken. De stoel is leverbaar in wit en grijs.

Barkrukken

De barkrukken hebben een grijze stalen frame en een zwarte kunststof zitting.

Statafels

De inklapbare ronde statafel is in het wit en grijs leverbaar en door middel van diverse soorten kleden en kleurtjes maar eigen smaak te pimpen.

U kunt ook kiezen voor een grotere ovale statafel of een houten bierstatafel.

Terrastafels

De terrastafels zijn inklapbaar en verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Deze zijn 80 cm rond en met 4 terrasstoelen een prima zitje om aan te eten in uw tent. Voor deze tafels zijn kleden beschikbaar in diverse kleuren.

Buffettafels

Onze buffettafels zijn stevig en solide, in diverse maten leverbaar om zo de juiste opstelling aan u te kunnen leveren. Kijk bij het onderdeel Diversen voor bijpassende kleden.

Picknicksets

Picknicksets of bierbanken hoe je ze ook wilt noemen. Eén tafel met twee banken en gezellig tafelen of handig voor een apart kinderhoekje.